Kortingen

Met slechts een paar klikken stel je de meest uiteenlopende kortingsregelingen in. Denk aan kortingscodes, seizoensacties, of zelfs gepersonaliseerde aanbiedingen gebaseerd op klantgedrag.

Meer dan 3.000 restaurants boosten hun efficiëntie met Ultimatum App. Jij ook?

stars

Het resultaat?

Meer tevreden klanten en een hogere omzet. En omdat alles in real-time wordt bijgewerkt, kun je direct inspelen op trends en klantgedrag. Dus, als je je verkoop een boost wilt geven zonder in te leveren op gebruiksgemak, dan is ons kortingen-systeem de oplossing die je zoekt.

Stempelkaarten

Digitaal stempelen, klantloyaliteit herdefiniëren

Klantloyaliteit is goud waard en wij bevorderen dit met een moderne draai aan de ouderwetse stempelkaart. Ons systeem biedt een digitale stempelkaart, gemakkelijk te gebruiken via de smartphone.

Elke bestelling geeft een stempel en een volle kaart betekent korting of zelfs een gratis gerecht. Regels instellen is eenvoudig en omdat alles digitaal is, geen zorgen meer over verloren of beschadigde kaarten.

Verhoog klantentrouw met onze digitale stempelkaart: Gemakkelijk en leuk!

Dus, wil je je klanten een extra reden geven om bij jou te bestellen? Onze digitale stempelkaart maakt het niet alleen leuk, maar ook ontzettend makkelijk.

Naast onze diverse en veilige betaalmethoden zetten we ons in voor een naadloze en transparante winkelervaring. Ons klantenserviceteam staat altijd paraat om eventuele vragen of zorgen met betrekking tot betalingen te beantwoorden.

Spaarpunten Programma

Sparen met smaak

Laat je klanten sparen voor leuke extra’s. Met ons spaarpuntenprogramma wordt elke bestelling een stapje dichter bij die gratis koffie.

Met ons spaarpuntenprogramma maak je van elke aankoop een stap richting beloningen. Stel je voor: je favoriete maaltijd bestellen en tegelijkertijd dichterbij een gratis kopje koffie komen. Dat is pas echt genieten!

En het mooiste?

Dus het bijwerken van allergeneninformatie is een fluitje van een cent. Kortom, als je je klanten een veilige en gebruiksvriendelijke bestelervaring wilt bieden, dan is onze allergenen-functie met foto’s de perfecte oplossing.

Wij maken apps en websites voor bezorg- en afhaal restaurants!

Binnen 1 dag online

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo
Live Chat