QR-code bestellen

Deze QR-functie is naadloos geïntegreerd in ons bestelsysteem, waardoor bestellingen direct in jouw overzicht verschijnen. En het personaliseren van de QR-code? Dat is zo gepiept, zodat hij perfect past bij jouw merk en stijl.

Meer dan 3.000 restaurants boosten hun efficiëntie met Ultimatum App. Jij ook?

stars

QR-code bestelfunctie een echte gamechanger

Bij Ultimatum staat klanttevredenheid en snelheid voorop. Zeg vaarwel tegen lange wachtrijen en maak kennis met de QR-Code Bestel functie! Uw klanten kunnen eenvoudigweg met hun smartphone een QR-code scannen en direct bestellen. Met slechts één scan, zijn de bestellingen onderweg!

Deze indrukwekkende QR-functie integreert naadloos met ons al soepele Ultimatum Bestelsysteem. Uw bestellingen verschijnen direct, zonder ingewikkelde processen en wachttijden. Zo snel en efficiënt gaat het!

Waarom een QR-menu?

Snelheid en gemak

Met onze toewijding aan klanttevredenheid en snelheid blijven we vooroplopen. Onze dienstverlening garandeert een naadloze ervaring zonder wachtrijen, waarbij je moeiteloos en efficiënt kunt bestellen via QR-codes.

Aandacht voor details

Bij QR-Code Bestel gaat het om de details. Wij hechten veel waarde aan een geoptimaliseerde klantervaring door personalisatiemogelijkheden te bieden.

Klanttevredenheid

De personaliseerbare QR-codes zijn afgestemd op jouw merkkleuren en ontwerpen. Hiermee bieden we jouw klanten een onvergetelijke ervaring en verhogen we de klanttevredenheid.

Naadloze integratie

Ons QR-Code Bestel systeem is perfect geïntegreerd met ons reeds vlekkeloze Ultimatum Bestelsysteem. Hierdoor verschijnen bestellingen direct in jouw overzicht, zonder enige complexiteit en met een vlotte afhandeling van processen.

Eenvoudige menu-aanpassingen

Met slechts enkele klikken voeg je nieuwe gerechten toe, stel je prijzen in en pas je menu-opties aan. Blijf flexibel en reageer direct op veranderingen in de vraag, alles in jouw controle!

Ontsnap aan de kosten van het menu

Ontmoet QR-menu's en vergeet de kosten van papier, afdrukken en constante updates. Uw klanten kunnen snel en eenvoudig uw gerechten ontdekken, terwijl u een economisch voordeel behaalt.

Wij maken apps en websites voor bezorg- en afhaal restaurants!

Binnen 1 dag online

Makkelijk overstappen

Plan een gratis demo
Live Chat